• PROJEKTIRANJE

  DvigradTelekom bavi se projektiranjem suvremenih ICT mreža i sustava namijenjenih poslovnim korisnicima koji žele nadograditi postojeću ili razviti novu mrežu. Sastavni dio usluge projektiranja je i izrada projektne dokumentacije kao i konzalting prilikom izrade projektnih zadataka.

   

  Po potrebi, ili želji naručitelja obavljamo i samo poslove stručnog nadzora građenja. U DvigradTelekomu  zaposlen je i ovlašteni inženjer elektrotehnike koji kao odgovorna osoba može obavljati poslove projektiranja te poslove stručnog nadzora građenja.

   

  Vrste projekata koje izrađujemo (izrada projektne dokumentacije):

  snimak postojećeg stanja

  izrada idejnih projekata

  izrada glavnih projekata

  izrada izvedbenih projekata

  izrada projekata izvedenog stanja

  izrada troškovnika

   

 • ODRŽAVANJE

  DvigradTelekom svojim korisnicima može ponuditi uslugu održavanja infrastrukture, opreme i sustava bez obzira jesu li opremu instalirali naši stručnjaci ili netko drugi.

   

  Dvije su razine održavanja:

   – po pozivu (interventno)

   – preventivno

   

  Klijentima koji s nama sklope ugovor o održavanju, jamčimo brz odaziv na intervenciju sedam dana tjedno 24 sata. Naši dosadašnji korisnici znaju da se na intervencije odazivamo brzo.

   

  Znanje i iskustvo našeg tima garantiraju da će kvar biti otklonjen u kratkom vremenu kvalitetno i uspješno.

   

 • TEHNIČKA PODRŠKA

  DvigradTelekom svojim korisnicima nudi tehničku podršku unutar i izvan jamstvenog roka po modelu sedam dana tjedno 24 sata. Tehnička podrška obuhvaća instalaciju i puštanje u rad opreme i sustava iz našeg programa te njihovo održavanje.

   

  Servisni centar DvigradTelekoma ispituje i testira svu opremu prije instalacije,  opremljen je najsuvremenijim uređajima i alatima koji omogućavaju ispitivanje, detekciju i otklanjanje problema u servisnom centru kao i daljinski pristup svim instaliranim sustavima.

   

S POVJERENJEM

MI IMAMO RJEŠENJE ZA VAS

Copyright: DvigradTelekom - Development: Studio WEB ART