O NAMA

DvigradTelekom d.o.o. je tvrtka fokusirana na ICT sustave, mreže i rješenja bazirana na IP protokolu. DvigradTelekom moderno je strukturirana tvrtka i zato možemo biti brzi i fleksibilni u pronalaženju proizvoda, usluga i rješenja po mjeri svakog pojedinog klijenta, u čemu nam pomaže stečeno znanje i iskustvo u radu s komunikacijskim sustavima.

 

Zadovoljstvo kupaca osnovni je cilj našeg poslovanja. Upravo zbog toga uvažavamo i ispunjavamo sve njihove zahtjeve i potrebe. U temelje naše poslovne politike ugradili smo našu odluku da kupcima isporučujemo kvalitetne i pouzdane proizvode sa željom da postanu naši stalni

 

Naša je strategija tržištu ponuditi proizvode, usluge i rješenja bazirane na vrhunskim tehnologijama te brzom povratu investicije.

 

Naši zaposlenici naša su najveća vrijednost, snaga i temelj našeg uspjeha. Upravo oni zahvaljujući svojem znanju, stručnosti, kreativnosti i inovativnosti pronalaze odgovore i na najzahtjevnije izazove koje im postavljaju naši klijenti. Kontinuiranim usvajanjem novih znanja, te kreativnim i odgovornim pristupom naših djelatnika u mogućnosti smo ponuditi brze i kvalitetne usluge bazirane na najmodernijim tehnologijama.

 

Naša je misija razvoj vrhunskih ICT rješenja korisnih društvenoj i poslovnoj zajednici koja našim klijentima omogućavaju veliku produktivnost i fleksibilnost.

 

S POVJERENJEM

MI IMAMO RJEŠENJE ZA VAS

Copyright: DvigradTelekom - Development: Studio WEB ART